ellerine sağlık çok güzel bir rehber olmuş, wiki'yede en kısa zamanda ekleyeceğiz...
Blacksmith Rehberi
Tanıtım:
Blacksmith takım oyunlarında gerçekten büyük öneme sahip hero'lardan birisidir.3 Skili Aktif 1 Skili Pasiftir ve Takımın Kalbi Gibidir.Stun,Hareket Hızı Yavaşlatma ve Kendi Buff Skilliyle rakibini gerçekten çok zorlar,arkadaşlar arasında Blacksmith'e Legionnaire'in Stunner versiyonu diyoruz.
Başlangıç Statları Şu Şekildedir;
Attack Tipi: Melee
Attack Damage: 58-64
Attack Range: 125
Hareket Hızı: 295
Armor: 4.96
Magic Armor: 5.5
Strength: 24
Agility: 13
Intelligence: 17
Strength Level Atlamada Artışı: 3.22
Agility Level Atlamada Artışı: 1.55
Intelligence Level Atlamada Artışı: 1.9
Skill Tanıtımı:
Fireball(Aktif):
Hedefi Belirli Süre Stunlar ve Katlarına Göre Daha Fazla Damage Verir.Oyun İçinde Şansınıza Göre 1-2x-3x-4x Kat Damage Verir.
Level 1 : 75 Damage Verir ve 1.5 Saniye Stunlar
Level 2 : 125 Damage Verir ve 1.5 Saniye Stunlar
Level 3 : 175 Damage Verir ve 1.5 Saniye Stunlar
Level 4 : 275 Damage Verir ve 1.5 Saniye Stunlar
Mana Gereksinimi: 75/85/95/105
Cooldown: 15 saniye
Flaming Hammer(Aktif):
Hedefe Yanan Çekiç Fırlatır,İsabetiyle Hedefin Üstünde Patlar.Belirli Süre Hareket Hızını Yavaşlatır ve Hedefe Damage Verir.
Level 1 : 10% Hareket Hızı Yavaşlatır, 7.5 Saniye 10 Magic Damage Verir
Level 2 : 15% Hareket Hızı Yavaşlatır, 7.5 Saniye 20 Magic Damage Verir
Level 3 : 20% Hareket Hızı Yavaşlatır, 7.5 Saniye 30 Magic Damage Verir
Level 4 : 25% Hareket Hızı Yavaşlatır, 7.5 Saniye 40 Magic Damage Verir
Mana Gereksimi: 95/105/115/125
Cooldown: 15 saniye
Frenzy(Aktif):
Blacksmith'in Ateşi Kontrol Etme Skilidir.Takımından Birine ya da Kendine Bu Skili Uyguladığında Hareket Hızı ve Attack Hızı 1-2x-3x-4x Katına Göre Artar.
Level 1 : 30 Saniye Boyunca +6% Hareket Hızı, +20% Atack Hızı Artar
Level 2 : 30 Saniye Boyunca +9% Hareket Hızı, +30% Atack Hızı Artar
Level 3 : 30 Saniye Boyunca +12% Hareket Hızı, +40% Atack Hızı Artar
Level 4 : 30 Saniye Boyunca +15% Hareket Hızı, +50% Atack Hızı Artar
Mana Gereksinimi: 75
Cooldown: 20
Chaotic Flames(Pasif):
Blacksmith Ateşle Kumar Oynuyarak Skillere Kat Damage Vermesini Sağlar.Oyun İçinde Şansa Göre 1-2x-3x-4x Kat Damage Vermesini Sağlayan Ulti'mizdir.Ultiyi Pasif Diye En Sona Bırakırsanız Hiç Kat Göremeden Boş Boş Dolanırsınız.Verdiği Şansa Göre Skiller;
Fireball:
Level 1: %20 Şansla 2x Kat Damage Verir ve Skillin Coldown'ı 3 Saniye Azaltır,Skill 30 Mana Harcar.
Level 2: %40 Şansla 2x Kat Damage Verir,%20 Şansla 3x Kat Damage Verir,Bekleme Süresini 6 Saniye Azaltır.Skill 80 Mana Harcar.
Level 3: %50 Şansla 2x Kat Damage Verir,%25 Şansla 3x Kat Damage Verir veya %12.5 Şansla 4x Kat Damage Verir,Bekleme Süresini 9 Saniye Azaltır,Skil 110 Mana Harcar.
Flaming Hammer:
Level 1: Yarıçapı 150 Artırır.Skili Attığınızda Çevresindekilerde Etkilenir.
Level 2: Yarıçapı 300 Artırır.Skili Attığınızda Çevresindekilerde Etkilenir.
Level 3: Yarıçapı 450 Artırır.Skili Attığınızda Çevresindekilerde Etkilenir.
Frenzy:
Level 1: Coldown'ı 5 Saniye Azaltır,%20 Şansla Yanındaki 0 Kişi Bu Skillden Yararlanır.
Level 2: Coldown'ı 10 Saniye Azaltır,%20 Şansla Yanındaki 1 Kişi Bu Skillden Yararlanır.
Level 3: Coldown'ı 15 Saniye Azaltır,%20 Şansla Yanındaki 2 Kişi Bu Skillden Yararlanır.
Level Başı Verilcek Skiller
1=Fireball
2=Flaming Hammer
3=Fireball
4=Flaming Hammer
5=Frenzy
6=Chaotic Flames
7=Fireball
8=Flaming Hammer
9=Frenzy
10=Fireball
11=Chaotic Flames
12=Flaming Hammer
13=Frenzy
14=Frenzy
15=Stats
16=Chaotic Flames
17-25=Stats
Başlangıç İtemleri:
Orta İtemleri:
Sonuç İtemler:
ZeRull tarafından (4 Hafta önce Saat 02:36) değiştirildi.
ellerine sağlık çok güzel bir rehber olmuş, wiki'yede en kısa zamanda ekleyeceğiz...
DVOTurk.com Developer, blog: int6.org
elimden geleni yapmaya çalıştım diğerki hero'larında rehberlerini hazırlayabilirim beğendiyseniz![]()
slm tekrardan, şu anda elimizde bazı mevcut guide'lar var bunları kolay kullanım için wiki'mizde bi araya getiriyoruz: http://www.dvowiki.com/heroes_of_newerth/index. senin rehberinide yakında buraya ekleyeceğiz..
tabiki herzaman için diğer herolarada ihtiyacımız var.
oncelikle ellerine saglik...
yalniz, hangi hero olursa olsun, belki sadece Devourer ve Swiftblade haric, botla baslamak karsidaki heroyu ezmek icin avantaj saglamaz. Onun yerine 500 ile daha kullanisli ve yardim saglayacak itemlar alinmasi daha iyidir. Mesela ne olabilir bu itemlar, bize atak verip dusman heroyu daha kolay rahatsız etmemizi saglayacak itemlar olabilir. ya da canimiz biraz daha arttirip lane de daha cok kalmamizi saglayacak seyler. ama bot hep ikinci plandadir, istisnalar haric.
tabii ki item build kisinin kendi bilecegi seydir ama Blacksmith de Astrolable'in pek bir kullanim güzelligi yok. Bunların yanında whispering helm ile elder parasite'ın life steal yüzdeleri de stacklanmiyor. yani ikisini kasmak gereksiz. kaldi ki blacksmith e lifesteal yapmak da gereksiz.
Sacrificial stone yapilabilir güzel bir item zaten onu da belirtmissin. onun yanina bir Kuldra da cok fayda saglar.
Ellerine saglik tekrar
ben bot olayına bır eklemede bulunmak istiyorum, aslında scoutta oyun basında bota gidilip oldukca avantaj elde edilebilecek bir hero. bu sayede lane lane dolasıp gereklı yerlerde arkadaslara yardım edıp gank yapmak mumkun..
update: tabi eklemekte fayda goruyorum bu taktık mumkun mertebe ventrilo ıletısımı gerektırıyor![]()
kesinlikle oyle ama storm'unda zaten hanı elestırmekten zıyade fıkır ve onerı olarak sundugunu dusunuyorum ki haklı oldugu noktalar var. mesela lifesteal itemları mumkun mertebe close combatta cok bulunan ve hızlı vuran herolarda kullanmak faydalı, blacksmith gibi goreceli olarak az ama oz vuran herolarda etkınlerınden tam olarak faydalanmak bıraz zor. artı olarak stack olayınada dıkkat etmek lazım yoksa bıraz da bosa para harcamıs oluyoruz. iyi oyunlar, tekrardan ellerıne saglık..
Ben zaten o mesajda da belirttim, item build ve oynayis oyunun gidisatina ve karisdaki herolara gore degisen seylerdir. Ama yine de genel olarak soylenebilecek seyler vardir her hero icin. Skillleri ile uyum icinde isleyen itemlar gibi, ya da o heroya gitmeyenler... Cunku her heroya hersey yapilmaz, ya da her item ayni anda kasilmaz, stacklanmadigindan dolayi vs... mesela basher sınıfına giren skilli olan herolara brutalizer yapilmaz, bunun gibi birsey. burada soylediklerim yanlis anlasilmasin, genel olarak bu mesaji yazmama sebep olan ilkeleri anlatiyorum. yoksa ben o mesajda da belirttim, item build vs herkese gore degisen seylerdir. ama tekrar ediyorum, bu demek degildir ki her heroya hersey yapilir ve guzel gider...
zaten yazdigim mesaj da kotu bir elestiriden ziyade, yazilan rehbere ek olarak yardimci olma ve öneride bulunma, belki yanlis birseyler varsa duzeltme sebebiyledir, bu nedenle tekrar eline saglik...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
İşaretlemeler