Almayan kalmasın: yeni Heroes of Newerth betakeyleri eklendi!

Sizlerden gelen yoğun istek doğrultusunda, S2Games'den aldığımız bilgiye göre oyunun open betasına çok az bir süre kalmış olsa da, yeni parti dağıtım için 300 adet daha betakey aldık ve sisteme ekledik.

Betakey'inizi http://www.dvoturk.com/giveaway adresini ziyaret ederek hemen alabilirsiniz. İyi oyunlar..

Not: Sistemde key kalmaması durumunda honturk.com'dan da key edinebilirsiniz.
      Yorum 21 Yorum
      1. master07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        supersiniz....
      1. Warhelmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        Herhalde
      1. g3ncosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        allah razi olsun ne diyebilirim ki
      1. ogun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        yaa you must supply a valid beta key diyor alamıyorum hesap ne yapmaylıyım
      1. Stormrage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        denedigin betakeyi ya yanlis yaziyorsun ya da o betakey daha once kullanilmis.. yeni bir betakeyle tekrar denemelisin
      1. Forestti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        beyler fazladan betakeyi yada acc si olan
        bana vereblirmi oyunu indirdim ama acc yada betakey lzm lutfen bitane verirseniz cok mutlu olurum verirseniz allah sizden razı olsn
        football-10ur@hotmail.com
        bide sistemde key kalmaması durumunda ww.honturk.com dan da keyinizi alablrsinz dio nerden alabilirim? lütfen help me
      1. Bonesoul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        yeni keyleri sisteme 1-2 gün içinde gireceğiz..
        tmm tesekkürler sabırsızlıkla bekliorm
      1. tahir07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        Hocam Beta key lazım ya. Fazla olan arkadaslar varsa acaba vere bilirmi ?
        forum kurallarında küfürün yasak oldugunu özellikle belirtmiştik, burada hiç kimseye küfür edemezsin. bu nedenle bir betakeyde hak etmiyorsun güle güle..
      1. hoklabaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        İyi günler aga varsa banada bir tane Beta key vere bilirmisniz rüca etsem 3 haftadır beta key arıorum akrın bi leaver acc vardı onla az tkaıldım oyunlara giremıorum yha uyuz oldum dedım kı en ıısı kendı beta keyını bulmak :S yardımcı olabilirmisiniz ? fazla beta key felan varsa
        Aga beta key kalmamıs dıo nolur bi yarıdm edin yha :S beta key lazım naısl bula bilirim
        yeni parti keyler geldıgınde sisteme yuklenecek.. bekliyoruz..
        tmm tesekur ederım
      1. hade_sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        Çok teşekkür ederim ben de sabırsızlıkla beta key i bekliyorum elinize sağlık.
        İnş en kısa zamanda birer beta keyimiz olur bu formu çok yakından takip ediyorum
        aynen betakeyimi almak icin her 3 dk da bir geldimi die bakıorm 4 gündür
        arkadaşlar bugün S2Games ile iletişim kurdum ama hafta sonu olması nedeniyle çalışmıyorlar biliyorsunuz. 1-2 güne cevap gelecektir. Bu arada ana sayfamızda e-posta listemiz, twitter ve facebook hesabımız mevcut.Bu mecralardan birini takip etmenız durumunda yenı keyler ulaştığında en geç yarım saat içinde haberiniz olacaktır
        hocam face booku naısl yakından takip ede bilrim ana sayfada bulamadım :S

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61